+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Green Prague Guest House Recenze

Hodnocení hotelu

92%
Perfektní

dle 17 recenzí

  • Personál

    95%
  • Čistota

    94%
  • Vybavení

    92%
  • Pohodlí

    85%
  • Poměr cena/kvalita

    92%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
  • rodina se staršími dětmi
  • rodina s malými dětmi
  • mladý pár
Seřadit od:
Zobrazit:

Ladislav

jednotlivec, 2.10.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Zuzana Martincová

jednotlivec, 25.9.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Petr

skupina přátel, 7.8.2016

Moravskoslezký kraj Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Restaurace, čistota a vybavení pokojů, výhodná lokalita mimo ruch velkoměsta v klidném prostředí a zároveň snadná dostupnost do centra.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 29.5.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Velmi příjemné jednání ihned po příjezdu.

  • Neohleduplnost hostů ve večerních hodinách.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 20.5.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Hotel Spartakiáda je na místě, kde Prahu pouze tušíte, ale v žádném případě nevidíte. Je ale na dosah, díky metru, během 7 minut. Nádhera. Hotel je dobře vybavený, čistý, příjemně retro zařízený. Restaurace s výborným plzeňským a dost dobrou kuchyní s hotelem přímo sousedí. Spokojenost po všech stránkách, zase přijedeme:-). Cuřínovi

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 1.5.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Vstřícný personál. Bez problémů ubytování i s pejsky. Nádherné prostředí

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Andrea Matlášková

skupina přátel, 9.7.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří Kostruh

dospělý pár, 2.11.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Chtěl bych za sebe a mnou přítelkyni poděkovat za perfektní služby, kterých se nám ve vašem hostelu dostalo. Ubytovali jsme se u vás i přesto, že sestra bydlí cca 5 minut cesty pěšky od vás. Ale i když se u mé sestry je na ubytování místa dost, řekli jsme si, že vždy při návštěvě Prahy budeme upřednostňovat vašich služeb i přes to že u sestry máme komfort. Ale u vás jsme měli potřebnou samotu a hned po ruce restauraci. Personál byl fantastický, cítili jsme se jako doma!!! Děkujeme vám s tak vstřícným jednáním jsme se ještě nesetkali. Řekli jsme si, že pokud se budeme brát, bude to jen a jen u vás!!!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Green Prague Guest House odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme a budeme se těšit na případnou svatební oslavu :-)

Marcela

jednotlivec, 12.11.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
74 %
  • Hostel Spartakiáda jsem využila při své pracovní cestě do Prahy -ubytování příjemné, v ceně je snídaně / aspoń jsem nemusela řešit jídlo někde v bufetu cestou/. Prostředí klidné a tiché, kdo nedojede autem, má příjemnou procházku na ubytování. Pro rodiny s dětmi nebo skupiny příjemné ubytování mimo centrum Prahy. Marcela ,Vyškov

Personál
7
Služby
8
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Plechatý Ondřej

jednotlivec, 12.5.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
74 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
6
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
9

Irena Petrů

dospělý pár, 11.8.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
7
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Miroslav BRAŠIK

jednotlivec, 26.7.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonym

jednotlivec, 7.5.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
90 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Miroslav B R A Š I K

jednotlivec, 10.2.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
94 %
  • Již při prvním pobytu v loňském roce jsem byl potěšen a hlavně spokojen, a jelikož i letos jsem se zde ubytoval - více není co dodávat.

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Kateřina Šiklová

jednotlivec, 7.9.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • V Hostelu jsem byla velmi spokojená, všichni byli velice příjemní a milý. Mohu jen doporučit.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miroslav BRAŠIK

jednotlivec, 14.7.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Maximální spokojenost, čistota hygienických zařízení na nejvyší úrovni, příjemný personál v recepci, nemám co vytknout... :-))

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Milan Možný

jednotlivec, 13.7.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.