+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Green Prague Guest House Recenzje

Ocena hotelu

92%
Znakomicie

by 17 reviews

  • Personel

    95%
  • Czystość

    94%
  • Wyposażenie

    92%
  • Komfort

    85%
  • Cena

    92%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
  • rodzina ze starszym dzieckiem
  • rodzina z małym dzieckiem
  • dorośli
Sortuj według:
Show:

Ladislav

podróżujący w pojedynkę, 2.10.2016

Čeština

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Zuzana Martincová

podróżujący w pojedynkę, 25.9.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Petr

grupa przyjaciół, 7.8.2016

Moravskoslezký kraj Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Restaurace, čistota a vybavení pokojů, výhodná lokalita mimo ruch velkoměsta v klidném prostředí a zároveň snadná dostupnost do centra.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 29.5.2016

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Velmi příjemné jednání ihned po příjezdu.

  • Neohleduplnost hostů ve večerních hodinách.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 20.5.2016

Čeština

  • Cena ogólna
96 %
  • Hotel Spartakiáda je na místě, kde Prahu pouze tušíte, ale v žádném případě nevidíte. Je ale na dosah, díky metru, během 7 minut. Nádhera. Hotel je dobře vybavený, čistý, příjemně retro zařízený. Restaurace s výborným plzeňským a dost dobrou kuchyní s hotelem přímo sousedí. Spokojenost po všech stránkách, zase přijedeme:-). Cuřínovi

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 1.5.2016

Čeština

  • Cena ogólna
88 %
  • Vstřícný personál. Bez problémů ubytování i s pejsky. Nádherné prostředí

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Andrea Matlášková

grupa przyjaciół, 9.7.2015

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří Kostruh

para, 2.11.2014

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Chtěl bych za sebe a mnou přítelkyni poděkovat za perfektní služby, kterých se nám ve vašem hostelu dostalo. Ubytovali jsme se u vás i přesto, že sestra bydlí cca 5 minut cesty pěšky od vás. Ale i když se u mé sestry je na ubytování místa dost, řekli jsme si, že vždy při návštěvě Prahy budeme upřednostňovat vašich služeb i přes to že u sestry máme komfort. Ale u vás jsme měli potřebnou samotu a hned po ruce restauraci. Personál byl fantastický, cítili jsme se jako doma!!! Děkujeme vám s tak vstřícným jednáním jsme se ještě nesetkali. Řekli jsme si, že pokud se budeme brát, bude to jen a jen u vás!!!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Green Prague Guest House replied to this review.
Děkujeme a budeme se těšit na případnou svatební oslavu :-)

Marcela

podróżujący w pojedynkę, 12.11.2013

Čeština

  • Cena ogólna
74 %
  • Hostel Spartakiáda jsem využila při své pracovní cestě do Prahy -ubytování příjemné, v ceně je snídaně / aspoń jsem nemusela řešit jídlo někde v bufetu cestou/. Prostředí klidné a tiché, kdo nedojede autem, má příjemnou procházku na ubytování. Pro rodiny s dětmi nebo skupiny příjemné ubytování mimo centrum Prahy. Marcela ,Vyškov

Personál
7
Služby
8
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Plechatý Ondřej

podróżujący w pojedynkę, 12.5.2013

Čeština

  • Cena ogólna
74 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
6
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
9

Irena Petrů

para, 11.8.2012

Česká republika

  • Cena ogólna
76 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
6
Služby
7
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Miroslav BRAŠIK

podróżujący w pojedynkę, 26.7.2012

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 7.5.2012

Česká republika

  • Cena ogólna
90 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Miroslav B R A Š I K

podróżujący w pojedynkę, 10.2.2012

Česká republika

  • Cena ogólna
94 %
  • Již při prvním pobytu v loňském roce jsem byl potěšen a hlavně spokojen, a jelikož i letos jsem se zde ubytoval - více není co dodávat.

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Kateřina Šiklová

podróżujący w pojedynkę, 7.9.2011

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • V Hostelu jsem byla velmi spokojená, všichni byli velice příjemní a milý. Mohu jen doporučit.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miroslav BRAŠIK

podróżujący w pojedynkę, 14.7.2011

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Maximální spokojenost, čistota hygienických zařízení na nejvyší úrovni, příjemný personál v recepci, nemám co vytknout... :-))

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Milan Možný

podróżujący w pojedynkę, 13.7.2011

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.